Cu peste 8 ani de experiență în industria furajelor, am îmbinat pasiune, creativitate și multe emoții, respect pentru natură și dorința de a contribui (printr-o furajare adecvată a animalelor) la obținerea de alimente sănătoase (ouă, lapte, carne) pentru noi și familiile noastre. Rezultatul obținut în urma acestei fuziuni l-am numit... Agronda. Cum ne place nouă să ziceam ...din respect pentru nutriția animală!


Cunoaștem faptul că fiecare client are nevoi diferite. Dacă sunteți administrator al unei mini-ferme sau vă ocupați de creșterea animalelor, fie sezonier sau dintr-un simplu hobby, credem că în oferta noastră găsiți furajul de care aveți nevoie.


Am observat în nenumărate rânduri clienți care, pe langă caracteristicile produselor (preț, ambalaj, fișă tehnică, etc), mai caută “ceva”, înainte de a lua decizia dacă să cumpere sau nu produsul. Noi credem că acel “ceva” se numește ÎNCREDERE. Scopul nostru este ca furajele comercializate sub brandul AGRONDA să ofere acea ÎNCREDERE. Știm că acest angajament presupune multă muncă, tocmai de aceea, cu responsabilitate, ne propunem să vă oferim produse de calitate și soluții adecvate pentru creșterea animalelor. Drept recunoștință, sperăm ca într-un timp cât mai scurt să primim aprecierea dumneavoastră și să ne poziționăm pe un loc fruntaș pe piața de furaje pentru animale din România.